Eric ten Cate met ECW Blue Sky wint Grote Prijs Weerselo 2017

22-08-2019

Onder hoogzomerse weersomstandigheden werd op 18 juni het CH Weerselo 2017 verreden. De Dalruiters er trots op zijn om met een relatief kleine vereniging zo'n drukbezocht en kwalitatief hoogstaand evenement te kunnen organiseren!
We hadden weer een mooi deelnemersveld, en in zowel de dressuurringen als de verschillende springpistes werden mooie prestaties neergezet.
In de Z1 Dressuur werd Laura Engbers met MTT Hanoi van de Bosruiters winnares, en in de Z2 was Annabel Rootveld met Remmits Catootje van RV. Woolde onverslaanbaar.
Beide combinaties keerden huiswaarts met de welbekende fraaie Dimension Wisselbokaal.

In de Grote Prijs van Weerselo werd  Eric ten Cate met ECW Blue Sky de trotse winnaar van een fraaie wisselbokaal en een extra geldprijs van € 250,- gesponsord door Wolbers RVS & Staalproducten en Gebr. Poppink Landbouw & Mechanisatie.

Tess Huttenhuis mocht zich met Felix de beste L combinatie van de dag noemen, en namdaarmee € 500,- en een Ballonvaart, aangeboden door Albert Heijn Ootmarsum mee naar huis!

Joost Luttikhuis won met Ibiza de kwalificatiewedstrijd van de ESR Tour voor de klasse B. Hij verdiende hiermee behalve de reguliere geldprijs ook een mooi zadeldek en 40 rankingspunten!

De Dalruiters wensen alle prijswinnaars proficiat!

 

Alle volledige uitslagen zijn elders op deze site gepubliceerd.